Megközelíthetőség

Autóval:

BpBudapest felől az M5-ös autópályán jöjjön egyenesen a Budapestről bejövő úton, át az Izabella hídon, végig haladva a Kossuth Lajos sgt.-on, ami a Vörösmarty utcában folytatódik. Onnan forduljon rá a Széchényi térre, arról pedig balra kanyarodva a Híd utcára. Az első utcasarkon forduljon jobbra Deák Ferenc utcára, onnan pedig szintén az első utcánál jobbra rá a Victor Hugo utcára. Itt, mivel a Kelemen utcán nem lehet, parkolja le az autóját, majd sétálva az utcán végig haladva balra bekanyarodva találja a Kelemen utcát. A sínek mentén haladva baloldal felől éri el a 7-es számot, a szállodánkat.

 

SNagylakNagylak (Romániai határátkelő) felől a 43-as úton érkezik be Újszegedre. A sportcsarnoknál forduljon el balra, a Székely sorra, haladjon végig rajta, majd menjen végig a Belvárosi hídon. A hídról a második utcasarkon forduljon balra, akkor ér a Deák Ferenc utcára, onnan pedig az első utcánál forduljon jobbra, rá a Victor Hugo utcára. Itt, mivel a Kelemen utcán nem lehet, parkolja le az autóját, majd sétálva az utcán végig haladva balra bekanyarodva találja a Kelemen utcát. A sínek mentén haladva baloldal felől éri el a szállodánkat.

 

 

SroszkeRöszke (Szerbia határátkelő) felől érkezve, az M5-ös autópályáról hajtson le, 5-6 km után hajtson az 55-ös útra (Bajai út), haladjon végig a Kálvária sgt.-on, a Dugonics téri körforgalomnál hajtson egyenesen tovább, ekkor már a Somogyi utcán jár, menjen tovább egyenesen és a Dóm tér előtt forduljon balra, az Oskola utcára. Onnan a Victor Hugo utcára kanyarodjon rá. Itt, mivel a Kelemen utcán nem lehet, parkolja le az autóját, majd sétálva az utcán végig haladva balra bekanyarodva találja a Kelemen utcát. Bal oldalt fogja majd találni a szállodánkat.

 

A legközelebbi parkolási lehetőségek az utcán a következők:

Somogyi utca: A Kelemen utcán hajtson tovább, az első utcasarkon forduljon balra és már meg is érkezett a Somogyi utcára.

Victor Hugo utca: A Kelemen utcán hajtson tovább, az első utcasarkon forduljon balra, a Somogyi utcára. Onnan a következő utcára, ami az Oskola utca, forduljon be. Innen a második lehetőségnél forduljon balra. Itt található a Victor Hugo utca.

Bajza utca, Nádor utca: A Kelemen utcán hajtson tovább, az első utcasarkon forduljon balra, a Somogyi utcára. Onnan szintén balra a következő utcára, ami az Oskola utca, forduljon be. Innen az első lehetőségnél forduljon balra, ez az Oroszlán utca. Erről az utcáról nyílik a Bajza utca, majd abból a Nádor utca. Már a Bajza utcánál ki lesz írva, hogy zsákutca, de nyugodtan hajtson tovább, mert ott még lehet parkolni az autóval.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy hétköznap 8:00-18:00 óráig Szeged belvárosában, így a közeli utcákban is, parkolójegy váltása szükséges! 

Busszal:

Bármely úti cél végállomása a Mars téri buszállomás. Ott szálljon fel a 71-es buszra vagy a 9-es 19-es 5-ös trolibuszra és szálljon le a Széchényi téren. Ez a 2. megálló lesz. Ahogy leszállt a buszról/trolibuszról sétáljon tovább egyenesen és az első utcasarkon jobbra befordulva találja a Kelemen utcát. Menjen tovább a sínek mentén és baloldalon találja majd apartmanunkat.

Vonattal:

Bármely úti célból érkezve a szegedi Vasútállomásnál, az Indóház téren szálljon fel az 1-es villamosra. Szálljon le a Somogyi utcai megállónál (4. megálló). Sétáljon tovább a sínek mentén, a villamos további útjával egy irányba és jobb oldalt fogja találni apartmanunkat.